Better Belly

Healthclub Zandvoort : BETTER BELLY
STRAKKE BUIK DOOR INFRAROOD DIEPTEWARMTE!

WAAROM HET NU WEL LUKT OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, zal u ervaren dat u een koude buik houdt, dat is het probleem tevens waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik opeens wel warm wordt.
Door de infrarood dieptewarmte krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogt naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in deze zone wordt met 100% verhoogt!
Wij zijn zelf met de Better Belly gaan werken, hebben mensen de BetterBelly ® laten testen en zagen het verbluffende resultaat. Nooit hadden wij gedacht dat mensen daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zouden kunnen afnemen. En dit resultaat was niet slechts bij een persoon; nee, bij alle 50 personen die wij getest hebben. Zeker 1 tot 2 kledingmaten minder was het resultaat! WAUW! En het mooie is dat wij getest hebben personen die al sporten. Want mensen die inactief zijn en opeens gaan sporten, die vallen sowieso wel af. Onze testpersonen waren allen sportieve mensen die zeker 3 keer per week trainden.
Dit willen wij graag delen met andere mensen. Ons doel is mensen zich gelukkig te laten voelen met hun eigen lijf. Mensen kunnen nog zo hard trainen, maar het buikvet wil vaak maar niet weg. Daar hebben wij nu dus een oplossing voor: