Faciliteiten

Enkele voorbeelden

Fitness/Cardio-Fitness

Voor individuele fitness ben je op het juiste adres bij ons. Met behulp van bijvoorbeeld de cardiotoestellen werk je aan je uithoudingsvermogen en het verstevigen van je been-, bil- en heupspieren. De apparaten zijn van alle gemakken voorzien waaronder een computer waarop je zelf de trainingsgegevens in kan voeren. Maar zelfs tijdens een lekkere duurloop op de crosstrainer kijken naar je favoriete televisie-serie is mogelijk. Tijdens het gebruik van de krachttoestellen versterk je de spieren in het bovenlichaam en het onderlichaam. Het is van belang om zowel met cardio- als met krachttoestellen te werken om de balans en de belastbaarheid van het lichaam optimaal te houden. Ook zijn er losse gewichten en andere materialen aanwezig om mee te werken. Maar heel belangrijk: dit gebeurt allemaal onder de zeer kundige begeleiding van onze gediplomeerde fitness trainers. Met hun wordt eerst een intraining uitgevoerd en op basis daarvan stippelen zij voor jou het beste programma uit. Succes verzekerd dus!


Spinninglessen zoals je ze nog nooit hebt gehad!

Virtual spinning healthclub

Healthclub Zandvoort heeft als enige club in Zandvoort Virtual Spinning van ClubVirtual!

Club Virtual neemt jou mee naar bestemmingen over de hele wereld. Van de Alpe d’Huez tot de Col du Galibier en van het prachtige Sicilië tot de ongerepte natuur van Tenerife! Tijdens de virtual lessen wordt je gecoacht en tot het uiterste gedreven door een van de ervaren instructeurs van Club Virtual. De opzwepende muziek maat jouw virtuele cycling ervaring compleet!

Tijdens de les krijg je continu instructies van de instructeur en zie je lesinformatie in de duidelijke interface op het scherm. ClubVirtual Cycling is zo samengesteld dat de lessen door iedereen gevolgd kunnen worden: jong en oud, beginner en gevorderd. Zo volg je altijd een les die bij jou past en ervaar je keer op keer de ultieme beleving!

De spinning lessen zijn te volgen gedurende de gehele dag!


Circuit Training
Circuit training Circuit-Training-Defined
‘s Morgens en ‘s Avonds worden er Circuit Trainingen gegeven.
Wil jij fitnessen maar kun je jezelf moeilijk motiveren dan zijn deze lessen zeer geschikt voor jou.
De lessen duren 45 minuten en je traint je hele lichaam.
Tijdens deze lessen kan er gebruik gemaakt worden van de apparatuur, de dumbells, de ketel bells, enz. oftewel zeer gevarieerde lessen.
____________________________________________________________________________________________________________________
Heerlijke koffie, thee of een sportdrank?

Aan onze stamtafel kunt u na afloop van de training even bijkomen met met een heerlijke kop koffie, een lekker kop thee of een keuze uit de vele sportdranken die we aanbieden.
Vaak genoeg ontstaan er levendige gesprekken aan de tafel en is het reuze gezellig om met andere sporters eens erveringen uit te wisselen of sport of heel algemene andere onderwerpen.

koffie-vs-thee    sportdrank


Heerlijk de Sauna in

Sauna & sport, een perfecte combinatie. Daar zijn de wetenschappers het over eens. Dus daar hoeven wij u niet van te overtuigen. Je spieren zullen na inspanning door een Sauna weer snel herstellen en je lichaam zal je dankbaar zijn voor een Sauna bezoek.

sauna-810x187Zonnebank

In onze sportschool vind je de zonnebank van het merk SunVison by Alisun, het topmerk onder de zonnebanken. Onze zonnebank is voorzien van  instelbare gezichtsbruiners, de extra luchtcirculatie zorgt voor een juiste huidkoeling tijdens het bruinen.

Healthclub-Zandvoort-aanbiedingen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *