Personal Trainers

Bij Healthclub Zandvoort hebben we meerdere mogelijkheden voor Personal Training:

________________________________________________

Mijn verhaal

Sportachtergrond

Mijn hele leven heb ik gesport. Als klein kind (8jr) heb ik al vroeg leren schaatsen. Om in de winter fit te zijn deed ik in de zomer aan skeeleren,wielrennen, looptraining en krachttraining.

Interesses

Doordat ik zelf op hoog niveau aan sport deed, wist ik al snel, dat ik ook die richting op wilde met studeren. Hoe functioneert het lichaam? Hoe kan je meer uit je lichaam halen? Waar is het lichaam toe in staat? Hoe kan je daar je werk van maken? Dit zijn allemaal vragen waar ik antwoord op heb gekregen tijdens mijn studies en waardoor ik gemotiveerd ben om te blijven leren. De mens evolueert en daarbij ook de kennis die we hebben.

Werkervaring

Vanuit mijn hobby schaatsen heb ik mijn eigen bedrijf opgezet, Stijger Sportadvies. Ik heb dit met veel plezier 5 jaar gedaan. Ik verzorgde een geheel schaatstrainingsprogramma voor zomer en winter waarmee ik de jeugd de kans gaf om hard te trainen, alles uit zichzelf te halen en dit alles met veel plezier. Daarnaast gaf ik de volwassen recreanten techniek training. In 2017 heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik fulltime gaan werken als personal trainer bij Ultimate Performance Amsterdam. Ik volbracht succesvol de 3 maanden internship en werkte daar als senior trainer totdat ik besloot om weer voor mijzelf te beginnen en ik Whole-fit personal training op zetten.

Burnout

Een burnout kan iedereen overkomen en het overkwam mij. Ik gaf mijn klanten altijd het advies ook aan zichzelf te denken, maar heb dit advies zelf niet toegepast. Ik was mijzelf voorbij gelopen. De burnout resulteerde in een leerzame tijd en een verandering in mijn werk. Door deze periode heb ik heel veel over mijzelf geleerd en inzicht gekregen in mijn sterken en zwakke punten.

Ik

Samenvattend ben ik een sportief en gedreven vrouw wie niet bang is om dingen te ondernemen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik heb een master bewegingswetenschappen, externe praktijk ervaring en een liefde voor kennis opdoen.  Als ik ergens voor ga, dan zet ik mij voor de volle 100% in plus een beetje meer. Dit is hetzelfde als dat ik met mijn klanten werk. Ik geef je al mijn ervaring, kennis, liefde voor het opdoen van kennis en passie voor fitness. Dit is waarom ik het bedrijf de naam ‘Whole-fit, for the whole you’ heb genoemd.

Joyce Stijger

Tel:  06-20275787 

@whole_fit_pt 

________________________________________________

Bobbie Boelens Personal Training

The Body achieves, what the mind believes

PersonalTraining|mental & lifestyle coaching

Tel:0627567893 

@Bobbieboelenspersonaltraining